категорії: блоґ-запис

Виставка «IMPRESSION» Марини Крилової в арт-галереї "Мануфактура"

теґи: Марина Крилова, арт-галерея "Мануфактура", натюрморт, пейзаж, українська художниця, українське сучасне мистецтво

Арт-галерея «Мануфактура» продовжує приємно дивувати глядача, знаходячи українських художників, чию майстерність можна поставити в один ряд з класиками. Ця весна буде радувати відвідувачів не тільки яскравою погодою, а й яскравими чистими фарбами полотен Крилової.

    

Виставка носить назву «IMPRESSION», тому що кожен мазок, колір, сюжет і картина в цілому – це візуалізація вражень художниці від рядків всім відомих віршів, мелодій і, навіть, снів. Також на полотнах зображені враження Марини від багатьох європейських міст. Дивлячись на її творіння, глядач легко може вловити, що саме надихнуло художницю на створення картини.

«Для мене кожна нова картина – це довга і захоплююча подорож, довга цікава розмова. Я запрошую вас в цю подорож і хочу подарувати трохи краси, пригоди і надії», – говорить Марина.

Картина «Японський місток», написана широкими густими мазками, сюжетом нагадає багатьом великого імпресіоніста Моне, а враження від кольору і фарб змусять побачити в сірих буднях великого міста поетику романтики.

У роботах Крилової панує умиротворення, творіння світу цього, красиві пейзажі в живих картинах Ви зможете побачити в арт-галереї «Мануфактура».