категорії: блоґ-запис

"Калейдоскоп щастя" від української художниці Анастасії Крайнєвої

теґи: арт-галерея, арт-простір, Живопис, картини, мистецтво, сучасне українське мистецтво, творчість, українська художниця

16 січня в Арт-галереї Мануфактура відбулося відкриття виставки Анастасії Крайнєва «Калейдоскоп щастя», яка принесла яскраві насичені фарби в сіру холодну київську зиму. Її загадкові сюжети миттю перенесли глядачів у далеке дитинство, коли ми крутили картонний циліндрик, дивилися у вічко, і перед поглядом відкривався світ чудесних візерунків ... Почуття було, ніби потрапили в казку. Саме таке почуття виникає, коли дивишся на роботи Анастасії, переповнені щастям, безтурботністю і любов'ю.

Відкриття було по-справжньому теплим. Чарівності події додали гості, деякі з яких, були персонажами з полотен Крайнєвої. Як, наприклад, донька автора Аліса, зображена на картині «В країні блакитних мрій».

Представлені на виставці роботи виконані мастихіном в техніці, яку називають імпасто. В основному поціновувачі мистецтва знають цю техніку по роботах Ван Гога. У ній автор знайшла свій дуже впізнаваний стиль. Кольорові плями і фактурні мазки мастихіном створюють враження абстрактного полотна, з якого викристалізовуються конкретні об'єкти, створюючи те саме враження чарівництва ....

«Калейдоскоп щастя» – це власне сприйняття природи автором і, звичайно ж, особливий стан гармонії, ні з чим незрівнянне, невловиме відображення душі в ній. Кожне з полотен випромінює тепло і радість, а головний акцент Анастасія робить на кольорі. Тому що, за її словами, все безбарвне – сумно. Роботи художниці знаходяться в приватних колекціях в Німеччині, Франції, Росії, України.

Виставка триватиме з 16 січня по 22 березня

Адреса: Київська обл., село Ходосівка, Обухівське шосе, 2

Час роботы:  кожен день с 11.00  до 21.00

Інформація за тел: +38 050 42 42 888, (044) 200-9747,

e-mail: press.manufactura@gmail.com

www.manufactura-art.com.ua